Κοιτάζει Γκόμες η Μπόρνμουθ

Στην περίπτωση του Τζο Γκόμες της Λίβερπουλ θα στραφεί η Μπόρνμουθ, από τη στιγμή που ο Νέιθαν Άκε αναμένεται να αφήσει τα «κεράσια» ώστε να επιστρέψει στην Τσέλσι.



Κοιτάζει Γκόμες η Μπόρνμουθ

Την απόκτηση του Τζο Γκόμες με την μορφή του δανεισμού από τη Λίβερπουλ θα κυνηγήσει η Μπόρνμουθ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail».

Με την ενδεχόμενη μετακίνηση του 19χρονου αμυντικού, η ομάδα της νότιας Αγγλίας θα μπορέσει έτσι να καλύψει το κενό που θα αφήσει στην αμυντική της γραμμή η αποχώρηση του Νέιθαν Άκε, την επιστροφή του οποίου επιθυμεί η Τσέλσι.

Στη Λίβερπουλ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι το πρόκειται να γίνει με τον Τζο Γκόμες, καθώς o παίκτης επέστρεψε μόλις στην αγωνιστική δράση μετά από μακρόχρονη απουσία εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο, και πήρε χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι (8/1) της Λίβερπουλ με την Πλίμουθ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Η ομάδα του Έντι Χάου πάντως υπολογίζει στο ότι θα μπορεί να του δώσει παιχνίδια και σημαντικό αγωνιστικό ρόλο για το υπόλοιπο της σεζόν, ώστε να ξαναβρεί σταδιακά τα αγωνιστικά του «πατήματα».