Σενάριο «ανταλλαγής» Γιορέντε-Μπατσουαγί

Το αντίστροφο δρομολόγιο φέρεται πως μπορεί να ακολουθήσουν ο επιθετικός της Σουόνσι, Φερνάντο Γιορέντε και ο ομοθεσίτης του παίκτης της Τσέλσι, Μίτσι Μπατσουαγί, όπως μετέδωσε γνωστό βρετανικό Μέσο.



Σενάριο «ανταλλαγής» Γιορέντε-Μπατσουαγί

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Λονδρέζοι έχουν ήδη προσεγγίσει τους «κύκνους», προκειμένου να ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές για την υλοποίηση μιας τέτοιας συμφωνίας.

Ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε», Αντόνιο Κόντε, φαίνεται πως επιθυμεί τον Ισπανό φορ ως... συναγωνιστή του Ντιέγκο Κόστα στην κορυφή της επιθετικής γραμμής του συνόλου του εκτιμώντας στον 31χρονο στράικερ την κίνηση, την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και την ευφυΐα που επιδεικνύει εντός γηπέδου.

Εξάλλου, ο 47χρονος κόουτς είναι σε θέση να έχει μία σφαιρική άποψη για τον παίκτη της Σουόνσι, μιας και οι δυο τους συνυπήρξαν στη Γιουβέντους κατά το πρόσφατο παρελθόν (2013-2014).

Στον αντίποδα, ο 23χρονος Βέλγος προορίζεται να μεταπηδήσει στον ουαλικό σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται ο Γιορέντε, με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της φετινής χρονιάς.

Στην πρώτη χρονιά αμφότερων στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Γιορέντε έχει σημειώσει 6 τέρματα σε 17 συμμετοχές, ενώ ο Μπατσουαγί «βρήκε δίχτυα» μία φορά έπειτα από 12 εμφανίσεις, προερχόμενος, όμως, σε όλες ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν τη λήξη των αναμετρήσεων.