Ανέλαβε την ευθύνη της ισοπαλίας ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του και ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία της Λίβερπουλ κόντρα στην Πλίμουθ (0-0) στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, η οποία αυτόματα θα οδηγήσει την ομάδα του σε επαναληπτικό στις 17/1.



Ανέλαβε την ευθύνη της ισοπαλίας ο Κλοπ

Η πιο νεανική εντεκάδα που έχει κατεβάσει ποτέ η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να «κάμψει» την αντίσταση της μαχητικής Πλίμουθ στο «Άνφιλντ», με την ευθύνη της ισοπαλίας να «βαραίνει» πάνω απ’ όλους τον Γιούργκεν Κλοπ, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

«Ήταν μια πολύ πειθαρχημένη εμφάνιση (από την Πλίμουθ). Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι μας αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Ένα ή δυο καλά σουτ, όμως οι αντίπαλοι μας κάνανε ό,τι έπρεπε για να έχουν την ευκαιρία για τον επαναληπτικό, και τώρα την έχουν.

Το Πλίμουθ θα είναι ένα ωραίο μέρος για να πας να παίξεις, παραμένει όμως δική μου υπευθυνότητα η όλη προετοιμασία του αγώνα, η εντεκάδα, η εμφάνιση, τα πάντα. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 'φρέσκα' πόδια και καθαρό μυαλό και ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε όμως γρήγορα την υπομονή μας. Ήμασταν και λίγο άτυχοι γιατί ο τερματοφύλακας τους έκανε κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις για να κρατήσει το 0-0. Επομένως δεν ήταν και το καλύτερο για μας, η Πλίμουθ φυσικά το άξιζε», ανέφερε ο Γερμανός με το τέλος του παιχνιδιού.

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν εκ νέου στην έδρα της Πλίμουθ στις 17/1, χωρίς να έχει οριστεί ακόμα η ώρα της αναμέτρησης.