Ποκετίνο: «Δύσκολο να είμαι δίκαιος με όλους»

Με αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση του Ουαλού αριστερού μπακ (μπακ-χαφ χθες, 8/1), Μπεν Ντέιβις, ο οποίος άνοιξε και το σκορ στην εντός έδρας νίκη-πρόκριση (2-0) κόντρα στην Άστον Βίλα για το Κύπελλο Αγγλίας, ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τόνισε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο να... αποδίδει δικαιοσύνη, όσον αφορά το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του.



Ποκετίνο: «Δύσκολο να είμαι δίκαιος με όλους»

«Είναι πολύ ωραίο το να δουλεύεις με δύο φουλ μπακ πολύ καλού επιπέδου. Είναι δύσκολο να είμαι δίκαιος με όλους. Τους αγαπώ όλους για τον τρόπο που δουλεύουν, συμπεριφέρονται, για το ότι σέβονται το κλαμπ και είναι επαγγελματίες», σχολίασε ο Αργεντινός τεχνικός, τόσο για τους Ντάνι Ρόουζ και Μπεν Ντέιβις που διεκδικούν μία θέση βασικού στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας των «πετεινών» (με τον Άγγλο να έχει προβάδισμα έως τώρα), όσο και για όλους τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει.

Όσον αφορά τον αγώνα απέναντι στους «χωριάτες», οι οποίοι αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ, ο 44χρονος κόουτς ανέφερε:

«Πάντα το Κύπελλο είνα δύσκολο για όλους. Κερδίσαμε δύσκολα, μα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από ότι στο πρώτο και μας παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες να «καθαρίσουμε» το ματς. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο για παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο να βγάζουν ποιοτικό 90λεπτο. Εγώ πάντως, είμαι πολύ ευχαριστημένος που έδειξαν την ποιότητά τους και ανέβασαν επίπεδο την ομάδα».