¶ξια πρόκριση της Γουλβς για Χιουζ

Αφοπλιστικά ειλικρινής παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ, μετά την εντός έδρας ήττα (2-0) που έφερε και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο για την ομάδα του από τη Γουλβς, θεωρώντας ότι οι «πότερς» δεν παρουσιάστηκαν, όπως όφειλαν, απέναντι στο σύλλογο της Τσάμπιονσιπ.



¶ξια πρόκριση της Γουλβς για Χιουζ

«Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν αξίζαμε τίποτα από αυτή την αναμέτρηση. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα το παιχνίδι και παρΆ όλο που διαθέτουμε μεγάλη ποιότητα στις άκρες, δεν καταφέραμε να προσεγγίσουμε τον αντίπαλο με το σωστό τρόπο», ανέφερε αρχικά ο Ουαλός κόουτς και συνέχισε:

«Χρειαζόταν να είμαστε περισσότερο επιθετικοί, να βγούμε πιο πολλές φορές μπροστά και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεν καταφέραμε να βγάλουμε τους εαυτούς μας από τη δύσκολη αυτή θέση. Δυστυχώς για εμάς, σκόραραν ένα πολύ εύκολο πρώτο γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές και ήμασταν πολύ καλύτεροι, μα έπρεπε να «κυνηγάμε» πλέον το παιχνίδι», ενώ συγχαίροντας τους «λύκους», έκλεισε λέγοντας:

«Για να είμαστε δίκαιοι, ο τεραμτοφύλακάς τους έκανε τέσσερις-πέντε εκπληκτικές αποκρούσεις, οπότε είχαν ως ένα βαθμό και την τύχη με το μέρος τους. Εντούτοις, το άξιζαν, γιατί ήρθαν εδώ, έπαιξαν καλά και πήραν τη νίκη. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της διοργάνωσης».