Τάιμον: «Πρέπει να είσαι ικανός στην Αγγλία»

Το ότι το νεαρό της ηλικίας του δεν αποτελεί... ελαφρυντικό στις διοργανώσεις του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς οφείλεις να δείχνεις ότι διαθέτεις την απαραίτητη ικανότητα για να καθιερωθείς στο υψηλό αυτό επίπεδο, τόνισε ο 17χρονος αριστερός μπακ-χαφ της Χαλ, Τζος Τάιμον, έπειτα από την εντός έδρας νίκη-πρόκριση επί της Σουόνσι με σκορ 2-0 για το Κύπελλο.



Τάιμον: «Πρέπει να είσαι ικανός στην Αγγλία»

«Είναι προφανώς δύσκολο, όταν δεν αγωνίζεσαι πολύ, όμως πρέπει, όταν σου δίνεται η ευκαιρία στο πιο δυνατό πρωτάθλημα του κόσμου, να είσαι ικανός να τα βγάζεις πέρα με την ποιότητα αυτή που διαθέτει η λίγκα.  Εγώ είμαι περήφανος για κάθε ματς που έχω παίξει φέτος στην Πρέμιερ, στο Λιγκ Καπ και τώρα και στο Κύπελλο και θέλω να δείχνω ότι έχω την ικανότητα αυτή, ακόμα και στην ηλικία μου», σχολίασε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «τίγρεων», το οποίο αποτέλεσε και το παρθενικό του παίκτη σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Προσπαθούσα κυρίως να βοηθήσω τον Ρόμπερτσον (ο αριστερός οπισθοφύλακας) στην άμυνα. Μετά, είδα να μου περνάει την μπάλα ο Σνόντγκρας, ο οποίος ξέρω ότι διαθέτει την ποιότητα να με δει και να μου πασάρει σωστά. Πήρα την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, προχώρησα μέσα, ο αντίπαλος αμυντικός δεν με πίεσε σκληρά, οπότε έκανα το σουτ και έτσι, μπήκε το γκολ», δήλωσε ο αριστεροπόδαρος πλάγιος μεσοαμυντικός, όσον αφορά το πολύ ιδιαίτερο για τον ίδιο, αλλά και κρίσιμο για την ομάδα του γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του χθεσινού (7/1) αγώνα με τους «κύκνους».