Κλέμεντ: «Δεν θέλω πολλές μεταγραφές, έχω καλό υλικό»

Στο ότι παρά την εκτός έδρας ήττα-αποκλεισμό από τη Χαλ (2-0) στο Κύπελλο, οι αδυναμίες που έδειξε η ομάδα του δεν ήταν τόσο κραυγαλέες, ώστε να προχωρήσει σε... αθρόα προσέλευση παικτών κατά τον Ιανουάριο, τονίζοντας συγχρόνως, ότι το ρόστερ του διαθέτει ποιότητα, στάθηκε ο προπονητής της Σουόνσι, Πολ Κλέμεντ.



Κλέμεντ: «Δεν θέλω πολλές μεταγραφές, έχω καλό υλικό»

«Έμαθα πολλά από το ματς με την Κρίσταλ Πάλας, έμαθα πολλά τις τρεις μέρες που προπονώ την ομάδα και έμαθα πολά και από αυτό το παιχνίδι. Δεν θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε πολλές μεταγραφές, επειδή υπάρχουν ήδη πολλοί καλοί παίκτες στο υπάρχον υλικό. Ψάχνουμε όμως, κάποιους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους πρέπει να είμαστε βέβαιοι πως θα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε, ενώ δουλεύουμε σκληρά και στις προπονήσεις, ώστε να περάσουν οι ιδέες μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ομάδα», τόνισε ο Άγγλος τεχνικός ύστερα από το επίσημο ντεμπούτο του ως προπονητής των «κύκνων» και όσον αφορά τον αγώνα στο «KCOM Stadium», σχολίασε:

«Ήθελα να κερδίσω αυτό το παιχνίδι, όπως ήθελαν και οι παίκτες μου, μα το πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι ήθελα μία καλή εμφάνιση, την οποία ένιωσα ότι για μεγάλα χρονικά διαστήματα την κάναμε. Νομίζω ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και ίσως εμείς είχαμε καλύτερες ευκαιρίες, όπως του Κι στο πρώτο ημίχρονο ή των Ντάιερ και Γιορέντε στο δεύτερο που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. Ύστερα δεχθήκαμε ένα απογοητευτικό γκολ. Αμυνόμασταν αρκετά καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως μπορούσε κανείς να δει ότι είχαμε κουραστεί πολύ μετά από 78 λεπτά. Υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης και πέτυχαν εύκολα το πρώτο γκολ. Στο τέλος πάντως, το αποτέλεσμα κολακεύει τη Χαλ ».