Σίλβα: «Χαρούμενος για τη χαρά των παικτών μου»

Το ότι η εντός έδρας νίκη-πρόκριση (2-0) στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επί της Σουόνσι τον έκανε πιο ευτυχή, μεταξύ άλλων, επειδή το γεγονός αυτός προσέφερε μεγάλη χαρά στους ποδοσφαιριστές του, επισήμανε έπειτα από το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο της Χαλ ο προπονητής των «τίγρεων», Μάρκο Σίλβα.



Σίλβα: «Χαρούμενος για τη χαρά των παικτών μου»

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς. Χρειαζόμαστε καλά αποτελέσματα για να βελτιωθούμε και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το ματς με τη Σουόνσι ήταν πραγματικά δύσκολο για εμάς, αλλά συγχρόνως, πολύ σημαντικό. Σημαντικό ήταν επίσης το ότι δεν δεχθήκαμε κανένα γκολ, οπότε είμαι χαρούμενος για αυτό, όπως είμαι χαρούμενος για τη χαρά που πήραν οι παίκτες μου μετά το παιχνίδι», σχολίασε ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε:

«Μου είναι αδύνατον να πω ότι όλες μου οι ιδέες έχουν περάσει στην ομάδα ύστερα από μόλις δύο ημέρες που έχω αναλάβει. Αλλάξαμε πολλά πράγματα πάντως, όσον αφορά τις θέσεις και την αμυντική οργάνωση κάνοντας διαφορετικά πράγματα στην άμυνα των στημένων φάσεων. Θα χρειαστούμε χρόνο για να μεταφέρουμε με τους συνεργάτες μου αυτά που θέλουμε στο σύνολό μας», ενώ σχετικά με τα δύο γκολ που έκριναν τον αγώνα υπέρ της Χαλ, τα οποία και πέτυχαν κατά χρονική σειρά οι «χρυσές» αλλαγές του, Άμπελ Ερνάντες και Τζος Τάιμον, τοποθετήθηκε ως εξής:

«Μερικές φορές οι αλλαγές λειτουργούν σωστά, άλλες όμως όχι. Σήμερα (χθες, 7/1) πάντως, αποδείχθηκε ότι ήταν σωστές. Πήραμε ένα μικρό ρίσκο βάζοντας τον Ερνάντες νωρίτερα από αυτό που είχαμε αρχικώς προγραμματίσει. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Είναι επίσης φανταστικό αυτό που συνέβη με το νεαρό Τάιμον, ο οποίος σκόραρε στο τέλος του ματς».