Κούμαν: «Πολύ απογοητευμένοι μετά το 1-0»

Την έκδηλη απογοήτευσή του, τόσο για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, όσο και για τον τρόπο που εξελίχθηκε ο χθεσινός (7/1) εντός έδρας αγώνας για την ομάδα του μετά το τέρμα που πέτυχε, εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Γκούντισον Παρκ» και την ήττα από τη Λέστερ (2-1) ο προπονητής της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν.



Κούμαν: «Πολύ απογοητευμένοι μετά το 1-0»

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, γιατί κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, κάναμε το 1-0, όμως, είναι πάντα δύσκολο όταν παίζεις με Λέστερ, η οποία έπαιξε πολύ αμυντικά. Είναι απίστευτο πως χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-0, μην κάνοντας σωστά ό,τι κάναμε πριν πετύχουμε το γκολ, δηλαδή, να ασκούμε πίεση προς τον αντίπαλο παίκτη που έχει την μπάλα και να έχουμε καλή αμυντική οργάνωση. Έτσι, τιμωρηθήκαμε με τα δύο τέρματα που δεχθήκαμε», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός που στεκόμενος στο γκολ της ισοφάρισης και ένα εκ των δύο που πέτυχε ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός των «αλεπούδων» και πρωταγωνιστής του ματς, Αχμέντ Μούσα, σχολίασε:

«Στο γκολ της ισοφάρισης υπήρχαν τέσσερις αμυντικοί πίσω και δεχθήκαμε μακρινή μπαλιά. Ξέρουμε ότι ο Μούσα είναι γρήγορος και αντιδράσαμε πολύ αργά. Στο 1-0 δεν έρχεται το τέλος του ματς, έπρεπε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».