Ρανιέρι: «Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο»

Το ότι παρά τις δύο ήδη υπάρχουσες απαιτητικές υποχρεώσεις της Πρέμιερ και του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του επιθυμεί να επωμιστεί άλλη μία, αυτή του Κυπέλλου Αγγλίας, τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, ύστερα από την εκτός έδρας νίκη-πρόκριση (1-2) επί της Έβερτον για το θεσμό.



Ρανιέρι: «Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο»

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας. Θέλαμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, το οποίο είναι μία σημαντική διοργάνωση», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και ενθυμούμενος την ήττα (2-0) στο γήπεδό τους από τα «ζαχαρωτά» στην «boxing day» (26/12/2016), συμπλήρωσε:

«Θέλαμε να προκριθούμε και για έναν ακόμη λόγο, επειδή είχαμε χάσει από την Έβερτον στην έδρα μας, οπότε θέλαμε μία ρεβάνς. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, γιατί, φυσικά, στην αρχή η Έβερτον μας πίεσε έντονα και ήθελε να βάλει ένα γκολ, όμως εγώ είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας και πριν και μετά το γκολ που δεχθήκαμε».

Κλείνοντας, για τη σημασία που έχουν τα τελευταία αποτελέσματα εν όψει του ερχόμενου αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην πρωτοπόρο Τσέλσι, ο 65χρονος κόουτς σχολίασε:

«Η νίκη είναι πολύ σημαντική, αν επιθυμούμε ένα καλό αποτέλεσμα εναντίον της Τσέλσι, επειδή υπάρχει ένα καλό μομέντουμ. Κερδίσαμε τη Γουέστ Χαμ, φέραμε ισοπαλία με τη Μίντλεσμπρο και κερδίσαμε και τώρα. Αυτό είναι καλό».