Αντσελότι: «Μας δίνει κίνητρο …»!

Κάθε άλλο παρά στεναχωρημένος από την απώλεια της πρώτης θέσης στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 15 αγωνιστικές εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι, αφού τόνισε πως πλέον η Τσέλσι έχει κίνητρο να αγωνιστεί καλύτερα και να δείξει τον χαρακτήρα του πρωταθλητή!



Αντσελότι: «Μας δίνει κίνητρο …»!

Οι «μπλε» του Λονδίνου δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν ούτε το εμπόδιο της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», παραμένοντας στο 1-1 κόντρα στην ομάδα του Κρις Χιούτον και ως αποτέλεσμα, βρίσκονται στο -2 από την κορυφή, όπου «στρογγυλοκάθεται» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρόλα αυτά, ο Αντσελότι βρήκε τη… χαρούμενη νότα! «Αυτή τη στιγμή περνάμε μια δύσκολη περίοδο και είναι ευκαιρία να δείξουμε το χαρακτήρα μας και την προσωπικότητα που απαιτείται. Θα μας δώσει κίνητρο να επανέλθουμε στην κορυφή» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι και πρόσθεσε, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τις «καρακάξες»:

«Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν είχαμε αποτελεσματικότητα. Η κυριότερη δικαιολογία για το αρνητικό αποτέλεσμα είναι πάλι η ίδια. Αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».