«Αεράτη» η Γιουνάιτεντ! (vids)

Χωρίς να συναντήσει σθεναρή αντίσταση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με σκορ 4-0 τη Ρέντινγκ και εξασφάλισε την παρουσία της στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο τον Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος με το γκολ που σημείωσε έπιασε στην πρώτη θέση τον αρχισκόρερ των «κόκκινων διαβόλων» σερ Μπόμπι Τσάρλτον!  



«Αεράτη» η Γιουνάιτεντ! (vids)

Από νωρίς οι «κόκκινοι διάβολοι», αν και με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, επέβαλλαν το ρυθμό τους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το… ιστορικό γκολ του Ρούνεϊ στο 7'. Πριν κωπάσουν καλά- καλά οι πανηγυρισμοί, οι γηπεδούχοι έθεσαν τις βάσεις για την άνετη πρόκριση στο 15' με την όμορφη ατομική ενέργεια και τελείωμα του Άντονι Μαρσιάλ!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, η Ρέντινγκ επιχείρησε- χωρίς αποτέλεσμα- να απειλήσει, μέχρι που ανέλαβε δράση ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο νεαρός επιθετικός έγραψε με τετ-α-τετ στο 75' το 3-0, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Αλ- Χαμπσί και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Μπλιντ, Ρόχο (19' Τζόουνς), Γιανγκ, Σμόλινγκ, Φελαϊνί, Μάτα (78' Σβαϊνστάιγκερ), Κάρικ (78' Φοσού- Μενσά), Ράσφορντ, Μαρσιάλ, Ρούνεϊ

Ρέντινγκ: Αλ- Χαμπσί, Μπλάκετ (46' Ομπίτα), Μουρ, Γκάντερ, Έβανς (57' Σουίφτ), ΜακΚλίρι, Κέλι, Μπέργκ, Μπέερενς, Γούλιαμς, Κέρμοργκαντ (77' Σάμουελ).