Τα βραβεία της «EFL» στους καλύτερους του Δεκεμβρίου

Τις καθιερωμένες τιμητικές πλακέτες για τον τελευταίο μήνα του 2016 απένειμε η Αγγλική Ομοσπονδία από κοινού με τον βασικό χορηγό (Sky Bet) των πρωταθλημάτων στους κορυφαίους, όπως αναδείχθηκαν, παίκτες και προπονητές σε δεύτερη (Championship), τρίτη (League One) και τέταρτη κατηγορία (League Two) της χώρας.



Τα βραβεία της «EFL» στους καλύτερους του Δεκεμβρίου

Με μία ισοπαλία και τέσσερις διαδοχικές νίκες τον μήνα εκείνο (με το ματς του Ιανουαρίου το σερί επεκτάθηκε στις πέντε), δεν θα μπορούσε να μην παραλάβει τη σχετική διάκριση ο προπονητής της πρωτοπόρου στην Τσάμπιονσιπ, Μπράιτον, Κρις Χιούτον, ενώ ως καλύτερος ποδοσφαιριστής της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας τιμήθηκε ο 25χρονος φορ της Μπάρνσλεϊ, Σαμ Γουίναλ (6 γκολ σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος).

Τους επαίνους στη «League One» μονοπώλησε η 4η στη βαθμολογία Ρότσντεϊλ, καθώς οι δύο τίτλοι πήγαν στον προπονητή, Κιθ Χιλ, και τον 26χρονο μέσο αυτής, Μάτι Λαντ.

Τέλος, τα βραβεία στη «League Two» κατέκτησαν ο τεχνικός της 8ης Κόλτσεστερ, Τζον ΜακΓκριλ, και ο 20χρονος επιθετικός της 5ης Γουίκομπ, Σκοτ Κάσκετ.

Ο Κρις Χιούτον με τους συνεργάτες του

 

Σαμ Γουίναλ