Μόγιες: «Ποτέ δεν βάλαμε πωλητήριο στον Ντεφό»

Μετά και το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ζερμέν Ντεφό στη Γουέστ Χαμ, λόγω της άρνησης της Σάντερλαντ να τον παραχωρήσει, ο προπονητής των «μαυρόγατων», Ντέιβιντ Μόγιες, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι η ομάδα του δεν είχε εξ αρχής καμία πρόθεση να προχωρήσει στην πώληση του παίκτη.



Μόγιες: «Ποτέ δεν βάλαμε πωλητήριο στον Ντεφό»

«Είχαμε μία προσφορά και τους είπαμε ότι ο Ντεφό δεν είναι προς πώληση. Αυτό τους είπε και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, το κάναμε σαφές ότι δεν θα τον πουλήσουμε. Ποτέ δεν ζητήσαμε να γίνει δεύτερη προσφορά, ποτέ δεν βάλαμε πωλητήριο σε εκείνον. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, όλοι το ξέρουν αυτό και ο σύλλογος το έχει δηλώσει. Από εμάς ειπώθηκαν λίγα πράγματα, η υπόλοιπη παραφιλολογία προήλθε από άλλους», σχολίασε ο Σκωτσέζος τεχνικός και πλέκοντας το... εγκώμιο του 34χρονου στράικερ, ο οποίος έχει πετύχει 11 γκολ αγωνιζόμενος ως βασικός και στα 20 παιχνίδια της Σάντερλαντ για την Πρέμιερ Λιγκ, συμπλήρωσε:

«Ο Ντεφό είναι μαζί μας και όλοι τον αγαπούν πολύ. Βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη φάση της καριέρας του και ελπίζω ότι το απολαμβάνει και θα έχει μία σταθερότητα στην απόδοσή του. Αν συνεχίσει να σκοράρει με τέτοια συχνότητα, τότε πρόκειται να ανέβει πολύ και ο ίδιος χάρη στα τέρματα και γενικώς, τα επιτεύγματά του. Η ομάδα είχε κάποιους πολύ καλούς σέντερ φορ διαχρονικά και είμαι σίγουρος ότι ο Ζερμέν θα θέλει να ανήκει σε αυτό το γκρουπ, του παρουσιάζεται μια εξαιρετική ευκαιρία».