Ερέρα: «Παλεύουμε για όλα τα τρόπαια»

Υποχρεωμένοι να μην αδιαφορούν για καμία διοργάνωση αλλά να είναι στο «κόλπο» της διεκδίκησης κάθε τίτλου, επομένως και του Κυπέλλου Αγγλίας, είναι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Άντερ Ερέρα.



Ερέρα: «Παλεύουμε για όλα τα τρόπαια»

Oι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται τη Ρέντινγκ (7/1, 14.30) για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, και ως κάτοχοι του συγκεκριμένου τροπαίου της περασμένης σεζόν, έχουν χρέος να «κυνηγήσουν» την κατάκτηση του και τη φετινή σεζόν, όπως σχολίασε και ο Άντερ Ερέρα.

«Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ανάγκη να παλεύουμε για κάθε τρόπαιο και στην έδρα μας με αντίπαλο τη Ρέντινγκ έχουμε την υποχρέωση να σκοράρουμε, να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το Κύπελλο είναι μια σπουδαία διοργάνωση και θέλουμε να βρεθούμε στην επόμενη φάση», ανέφερε ο Ισπανός μέσος για την επικείμενη αναμέτρηση στο επίσημο κανάλι του συλλόγου (MUTV), χωρίς πάντως να δείχνει να υποτιμά την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του: «Είναι μια δυνατή ομάδα, οπότε αυτό κάνει την αποστολή μας πιο δύσκολη».