Eπιστρέφει με Πλίμουθ ο Κάριους

Την επανεμφάνιση του Λόρις Κάριους κάτω από τα δοκάρια της Λίβερπουλ για τον αγώνα με την Πλίμουθ (8/1, 15.30) επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ.  



Eπιστρέφει με Πλίμουθ ο Κάριους

Στην απόφαση του να αφήσει εκ νέου στον πάγκο της Λίβερπουλ τον Σιμόν Μινιολέ, ώστε να δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής στον Λόρις Κάριους ενόψει της αναμέτρησης με την Πλίμουθ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, προχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός γκολκίπερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ (2-2) στις 11 Δεκεμβρίου για την Πρέμιερ Λιγκ, και το μομέντουμ φαντάζει ιδανικό για την επιστροφή του στην εστία της ομάδας, όπως σημείωσε και ο 49χρονος τεχνικός του.

«Προπονήθηκε σε εξαιρετικό βαθμό, κάτι που χαίρεσαι να το βλέπεις. Είναι δύσκολο να μιλάς δημοσίως για τέτοια θέματα, διότι μπορεί να γίνουν μεγάλο θέμα και αυτό είναι μέρος του προβλήματος. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε όμως την πίεση που ασκούν τα Μέσα. Πρέπει να το αποδεχθούμε. Είμαι σίγουρος πως ο Λόρις θα βελτιωθεί μέσα από αυτό το βήμα, θα είναι καλό για εκείνον», είπε για τον 23χρονο τερματοφύλακα ο προπονητής του, σε μια προσπάθεια να αποφορτίσει το κλίμα ύστερα από τις  κριτικές που δέχθηκε ο Κάριους για τις τελευταίες του εμφανίσεις.