Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Νασρί

Τον κίνδυνο τετραετούς τιμωρίας αντιμετωπίζει ο Σαμίρ Νασρί της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς βρίσκεται υπό διερεύνηση από την παγκόσμια ομοσπονδία αντιντόπινγκ για χρήση απαγορευμένης ουσίας!  



Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Νασρί

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Σεβίλλη, αντιμετωπίζει κατηγορίες που αν επιβεβαιωθούν, θα του επιφέρουν τιμωρία τεσσάρων ετών.

Αφορμή αποτέλεσε η δημοσιοποίηση της ιστορίας του Νασρί μέσα στα Χριστούγεννα, με τον Γάλλο να κάνει χρήση ενδοφλέβιου ορού στις Ηνωμένες Πολιτείες, με στόχο την καλύτερη ενυδάτωση του σώματός του μέσα στη σεζόν. Ο Γάλλος εμφανίστηκε σε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter παρέα με γιατρό της εταιρείας Drip Doctors, η οποία του χορήγησε το συγκεκριμένο ορό.

Παρόλα αυτά, οι ενδοφλέβιοι οροί με στόχο την ενυδάτωση του σώματος απαγορεύονται από την παγκόσμια ομοσπονδία αντιντόπινγκ σε ποσότητες μεγαλύτερες των 50 ml ανά εξάωρο και για αυτό το λόγο θα ερευνήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Νασρί θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά με τη Σεβίλλη, μέχρι να γίνει γνωστή η απόφαση της WADA.