Άλαρνταϊς: «Μεγαλύτερη πρόκληση απ’ ότι περίμενα»

Για την δυσκολία της επιβίωσης της Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ, έργο φαινομενικά δυσκολότερο σε σχέση με ό,τι νόμιζε πριν βρεθεί στον πάγκο της, μίλησε ο Σαμ Άλαρνταϊς μετά την ήττα της ομάδας του εντός έδρας (1-2) από τη Σουόνσι.



Άλαρνταϊς: «Μεγαλύτερη πρόκληση απ’ ότι περίμενα»

«Η εμφάνιση μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν αρκετά καλή. Ήταν μια πολύ, πολύ δύσκολη νύχτα για όλους μας, και τους φιλάθλους μας αλλά και για εμένα συγκεκριμένα.

 Είναι μια μεγάλη πρόκληση τώρα, μεγαλύτερη απ’ όσο περίμενα μετά από τρεις αγώνες», σχολίασε με το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ο Σαμ Άλαρνταϊς, ο οποίος βλέπει την Κρίσταλ Πάλας αυτή τη στιγμή στην 17η θέση με 17 βαθμούς και οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«H απογοήτευση ήταν εμφανής από τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων και δεν τους κατηγορώ. Θα έπρεπε να είχαμε έναν πολύτιμο βαθμό, κάναμε όμως δυσκολότερες τις ζωές μας. Η κούραση είναι ο κύριος λόγος. Το να έχεις την ίδια εντεκάδα όπως με την Άρσεναλ ήταν ένα λάθος. Πρέπει να είμαστε πλέον πιο δυνατοί και πιο γενναίοι», πρόσθεσε.