Άλι: «Τέλειες οι μπαλιές του Έρικσεν»!

Στον συμπαίκτη του, Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος του έβγαλε τις δύο ασίστ, απέδωσε ο Ντέλε Άλι την ευστοχία στις ισάριθμες κεφαλιές-γκολ που πέτυχε και έκριναν το νικηφόρο (2-0) για την Τότεναμ αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τσέλσι.



Άλι: «Τέλειες οι μπαλιές του Έρικσεν»!

«Οι ασίστ που μου έδωσε ο Κρίστιαν ήταν εξαιρετικές. Θα ήταν δύσκολο να μην σκοράρω μετά από τις τέλειες αυτές μπαλιές! Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Όταν νικάς και σκοράρεις, το συναίσθημα είναι εκπληκτικό», δήλωσε ο άνθρωπος που έχει «κλέψει» την παράσταση στις τελευταίες αναμετρήσεις των «σπερς» για την Πρέμιερ Λιγκ, καθώς μετράει 7 γκολ στους 4 πιο πρόσφατους αγώνες για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Για το ματς που επέκτεινε στα 5 παιχνίδια το νικηφόρο σερί της ομάδας του, διακόπτωντας παράλληλα, το αντίστοιχο (με 13 νίκες) σερί των χθεσινών (4/1) αντιπάλων τους, ο 20χρονος μέσος σχολίασε:

«Ήταν μία επαγγελματική εμφάνιση από όλους τους παίκτες. Πετύχαμε δύο τέρματα, αλλά με το σκορ στο 1-0, υπήρχε μία ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Μόλις, όμως, μπήκε το δεύτερο γκολ, η νίκη ήρθε πιο άνετα. Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για πάρα πολλούς λόγους και μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη χρονιά, αλλά και μετά από την ήττα μας (2-1) νωρίτερα κατά την τρέχουσα σεζόν. Εμείς θέλαμε να σταματήσουμε το σερί τους (13 συνεχόμενες νίκες) και, για να είμαστε ειλικρινείς, το κάναμε και για τους οπαδούς μας, αλλά και για εμάς τους παίκτες. Όλοι «σφίξαμε» τα δόντια μας και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο».