Τσεχ: «Σπουδαίος χαρακτήρας, απογοητευτικοί έως το 60’»

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στη χθεσινή (3/1) ισόπαλη (3-3) αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ, στάθηκε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Πετρ Τσεχ, ο οποίος, αφενός επαίνεσε τα... ανταλακλαστικά των Λονδρέζων μετά το εις βάρος τους 3-0, μα αφετέρου επισήμανε την κακή εικόνα τους μέχρι να συμπληρωθούν τα πρώτα εξήντα λεπτά του αγώνα. 



Τσεχ: «Σπουδαίος χαρακτήρας, απογοητευτικοί έως το 60’»

«Η ομάδα αντέδρασε εξαιρετικά. Ήμασταν πίσω με 3-0, αλλά βρήκαμε έναν τρόπο να κάνουμε το παιχνίδι μας, ανοίξαμε την άμυνά τους και σκοράραμε. Ήμασταν αποφασιστικοί στο τελευταίο μισάωρο και δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα, για αυτό και επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Υπάρχει όμως, ένα μεγάλο «αλλά» και αυτό είναι ότι στα πρώτα εξήντα λεπτά ήμασταν απογοητευτικοί, σαν να μην θέλαμε να κερδίσουμε», σχολίασε ο Τσέχος γκολκίπερ και αναφορικά με το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο των «κανονιέρηδων», συμπλήρωσε:

«Δεν θέλω να στερήσω κάτι από την Μπόρνμουθ, επειδή πάλευαν σε κάθε εκατοστό του γηπέδου στο πρώτο μέρος. Πέτυχαν ένα τέρμα, κέρδισαν ένα πέναλτι και πιστεύω ότι ήταν καλύτεροι από εμάς σε αυτό το σημείο του ματς. Ναι μεν έπαιξαν καλύτερα, αλλά το φταίξιμο ανήκει και σε εμάς που τους αφήσαμε πολύ χώρο με την μπάλα».