Χάου: «Περήφανος από την εξαιρετική προσπάθεια»

Την υπερηφάνεια του για τον αγώνα που έδωσαν οι παίκτες του στο χθεσινό (3/1) ισόπαλο (3-3) παιχνίδι με την Άρσεναλ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, ύστερα από τη λήξη της αναμέτρησης στο «Βιτάλιτι Στέιντιουμ».



Χάου: «Περήφανος από την εξαιρετική προσπάθεια»

Μπορεί τελικά η ομάδα του να μην κατάφερε να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ, την οποία κέρδιζε μέχρι και με 3-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο, ο 39χρονος κόουτς των «τσέρις» επισήμανε τα εξής:

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, πετύχαμε κάποια ωραία τέρματα και προσπαθήσαμε να ανακόψουμε το ρυθμό τους. Δεν ήταν κανένα σπουδαίο ματς από τεχνικής άποψης, μα δεν θέλω να είμαι αρνητικός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος από την εξαιρετική προσπάθεια που κάναμε. Πρέπει να επαινέσουμε και την Άρσεναλ για το ότι κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Οι παίκτες μου στα αποδυτήρια θα πρέπει να συγχαρούν ο ένας τον άλλον, όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Θα πρέπει να συμβιβαστούμε πάντως, με το ότι πήραμε ένα βαθμό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».