Βενγκέρ: «Εξαιρετικός ο Λούκας, γκολ μεγάλης κλάσης»

Παρά τη γλυκόπικρη γεύση που του άφησε το 3-3 με την Μπόρνμουθ και το γεγονός ότι ο Ολιβιέ Ζιρού «έκλεψε» για ακόμα μία φορά την παράσταση με τα κατορθώματά του, αυτό που ξεχώρισε ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, από την αναμέτρηση του «Βιτάλιτι Στέιντιουμ» ήταν η απόδοση του Λούκας Πέρεθ, του οποίου το τέρμα, όπως τόνισε, ήταν δείγμα παίκτη υψηλού επιπέδου.



Βενγκέρ: «Εξαιρετικός ο Λούκας, γκολ μεγάλης κλάσης»

«Κάθε παίκτης είναι σημαντικός, αλλά νομίζω ότι ο Λούκας μπήκε, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και σκόραρε ένα υπέροχο γκολ μεγάλης κλάσης», επισήμανε ο 67χρονος προπονητής για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό που πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ (2013-2014 και καλοκαίρι 2015), ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο χθεσινό (3/1) ματς στη θέση του Ιγουόμπι στο 63’ και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ δώδεκα λεπτά αργότερα (75’) μειώνοντας σε εκείνο το σημείο σε 3-2 για τους «κανονιέρηδες».

Επιπλέον, ο Βενγκέρ δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάποια μνεία στους Φρανσίς Κοκλέν και Λοράν Κοσιελνί, οι οποίοι έγιναν αναγκαστικές αλλαγές στο παιχνίδι, εξαιτίας των τραυματισμών που αποκόμισαν αμφότεροι, ο αμυντικός μέσος μόλις στο 28’, ο δε κεντρικός αμυντικός και αρχηγός των Λονδρέζων στο 64’. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Ο Κοκλέν έχει πρόβλημα στο μηρό. Είναι νωρίς ακόμη, πρέπει να περιμένουμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις. Μάλλον πρόκειται για τράβηγμα. Όσον αφορά τον Κοσιελνί, ήταν κουρασμένος, είχε κράμπες και στα δυο του πόδια και για αυτό αποφάσισα να τον περάσω εκτός».