Θέλει δανεικό τον Σακό η Γαλατασαράι

Για την απόκτηση του Μαμαντού Σακό κινήθηκε η Γαλατασαράι, η οποία προσέφερε στη Λίβερπουλ το ποσό των 850.000 λιρών (1 εκ. ευρώ) ώστε να πάρει τον παίκτη ως δανεικό για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.



Θέλει δανεικό τον Σακό η Γαλατασαράι

Tέλος στο… μαρτύριο του Μαμαντού Σακό  θέλει να βάλει προς το παρόν η Γαλατασαράι, που επιθυμεί την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού προσφέροντας στους «κόκκινους» 850.000 λίρες, σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «AmkSpor».

Οι Τούρκοι είχαν ενδιαφερθεί για τον 26χρονο και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως τότε να προχωράει η συγκεκριμένη περίπτωση. Παρότι ο παίκτης δεν συγκινήθηκε τότε από την προοπτική της Τουρκίας (είχε υπάρξει δημοσιεύματα που τον συνέδεαν και με τις Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε), καθώς προτιμούσε να παραμείνει σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ή να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενδέχεται να σκεφτεί σοβαρά πλέον αυτή την μετακίνηση, από τη στιγμή που βρίσκεται αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Λίβερπουλ, η οποία μπορεί μεν να είχε ως προτεραιότητα την πώληση του Σακό, ωστόσο όσο δεν βλέπει να έρχονται ικανοποιητικές προτάσεις για αυτόν τόσο θα αυξάνονται και οι πιθανότητες να δεχθεί τα χρήματα της Γαλατασαράι για τον δανεισμό του.