Στις γιορτές κουράζονται οι άλλοι. Όχι ο Λαλάνα!

Με διαφορά μικρότερη των 48 ωρών, ο Άνταμ Λαλάνα όχι μόνο έπαιξε και στα δύο παιχνίδια της Λίβερπουλ απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Σάντερλαντ, όχι μόνο έβγαλε το 90λεπτο και στα δύο, αλλά... έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλον στα ματς πριν φύγει το 2016 και με την έλευση του 2017!  



Στις γιορτές κουράζονται οι άλλοι. Όχι ο Λαλάνα!

Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι μετά τις 21:00, ώρα Ελλάδας...

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 2 Ιανουαρίου, με την έλευση του νέου έτους, έπαιξε απέναντι στη Σάντερλάντ σε παιχνίδι με ώρα έναρξης στις 17:00.

Μεσολάβησαν λιγότερες από 44 ώρες για να ξαναμπεί στο γήπεδο, να κάνει ζέσταμα και ν' αγωνιστεί για τους τρεις βαθμούς. Κι όμως, ο Άνταμ Λαλάνα απέδειξε ξανά πως είναι... άλλος ποδοσφαιριστής τη φετινή σεζόν.

Αναγεννημένος, τρομερά σημαντικός για τους «κόκκινους» και... βιονικός. Όχι μόνο επειδή είναι παντού μέσα στο γήπεδο, αλλά απ' αυτά που φανερώνονται από τους αριθμούς του, αποδεικνύεται πως μέσα στο φορτωμένο πρόγραμμα των εορτών στο αγγλικό ποδόσφαιρο, κουράζονται όλοι οι άλλοι εκτός από εκείνον!

Με το τρέξιμό του στα δύο ματς, βρέθηκε στην κορυφή αναφορικά με τα χιλιόμετρα που διήνυσαν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ! Και μάλιστα, στη δεύτερη χρονικά αναμέτρηση με τις «μαυρόγατες», ξεπέρασε την επίδοση που είχε καταγράψει κόντρα στη Σίτι!

Στο 1-0 με την ομάδα του Γκουαρδιόλα είχε τρέξει 12,88 χλμ. στον αγωνιστικό χώρο του Άνφιλντ, ενώ στο «Στάδιο του Φωτός» είχε 13,22 χλμ.!

Τρίτος στη σχετική λίστα εμφανίζεται ο Ματιέ Φλαμινί με τα 12,67χλμ. με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας στο ματς με την Άρσεναλ, την Πρωτοχρονιά, ενώ, ο Τζορτζ Μπόιντ της Μπέρνλι, καταλαμβάνει την 4η και την 5η θέση, με τα 12,62χλμ. κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (2/1) και τα 12,56 με αντίπαλο τη Σάντερλαντ, την τελευταία ημέρα του 2016.