Η... κατάρα που κυνηγάει τον Ρόντγουελ!

Και σε τέλεια κατάσταση να βρίσκεται, ο Τζακ Ρόντγουελ έχει μια... ιδιαιτερότητα που θα μπορούσε να του στερήσει τη φανέλα βασικού στη Σάντερλαντ. Κι αυτό γιατί ποτέ η ομάδα του, μ' εκείνον στο αρχικό σχήμα, δεν έχει πάρει νίκη!  



Η... κατάρα που κυνηγάει τον Ρόντγουελ!

Η αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ απλά έδωσε συνέχεια στην αρνητικότατη επίδοση για την οποία... δεν ευθύνεται ο Άγγλος χαφ, αλλά από τη στιγμή που ξόρκι δεν έχει βρεθεί, παραμένει ο άνθρωπος που «καίει» την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.

Μαζί και με το ματς απέναντι στη Λίβερπουλ, το απόγευμα της Δευτέρας, όσο κι αν το τελικό 2-2 μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό για τις «μαυρόγατες», ο σύλλογος από τη βορειοανατολική Αγγλία, έμεινε για 34ο παιχνίδι δίχως νίκη!

Ναι! Σε 34 ματς, στα οποία ο Τζακ Ρόντγουελ έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα από τον Αύγουστο του 2014 όταν και άφησε τη Μάντσεστερ Σίτι για να μετακομίσει στο «Στάδιο του Φωτός», η Σάντερλαντ δεν έχει καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς!

Η ομάδα, μετράει 16 ισοπαλίες και 18 ήττες σε αυτά τα ματς, με δεύτερο στη σχετική κατηγορία των... καταραμένων να βρίσκουμε τον Ντάρεν Μουρ, από το 2008, στη Ντέρμπι Κάουντι, μετρώντας 29 ματς δίχως νίκη.

Το... βάθρο, στο τρίτο του σκαλί, συμπληρώνει ο Γκάρεθ Μπέιλ (!), που το 2010, είχε μετρήσει 22 ματς για την Τότεναμ δίχως το θετικό αποτέλεσμα! 

Αναλυτικά η λίστα των... καταραμένων: