Μουρίνιο: «Είμαστε οι πρωταθλητές στα φαλτσοσφυρίγματα»

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έσπευσε να σχολιάσει τις δύο …υπό εξέταση αποφάσεις του Μάικ Ντιν, στην νικηφόρα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμέτρηση απέναντι στη Γουέστ Χαμ ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι αυτή που έχει αδικηθεί τις περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.



Μουρίνιο: «Είμαστε οι πρωταθλητές στα φαλτσοσφυρίγματα»

Ο Πορτογάλος τεχνικός απέφυγε να σχολιάσει την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο 15ο λεπτό του αγώνα ο Σοφιάν Φεγκουλί αλλά και το γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (σ.σ το οποίο σημειώθηκε από αντικανονική θέση) ενώ φρόντισε να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη έκτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του, δικαιολογώντας παράλληλα τα λάθη του ρέφερι, τονίζοντας πως η περίοδος των γιορτών επηρεάζει και τη δική τους απόδοση.

«Ήμουν πολύ μακριά και δεν είδα τη φάση σε επανάληψη αλλά αν μιλάμε για σφυρίγματα διαιτητών, είμαστε οι πρωταθλητές των εσφαλμένων αποφάσεών τους. Ειλικρινά μιλώντας νομίζω πως αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος και για τους διαιτητές. Είναι φανταστικό για τους φιλάθλους το γεγονός ότι διεξάγονται αγώνες μέσα στις γιορτές αλλά για αυτούς που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο είναι σκληρό»

«Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε πολλά λάθη αλλά ο Μάτα και Ράσφορντ έδωσαν κινητικότητα και ένταση στην ομάδα. Τηρουμένων των αναλογιών τα πήγαμε καλά. Χρειαζόμαστε νίκες και καλές εμφανίσεις ώστε να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς»