Για το «μπαμ» με Γκριεζμάν-Σαούλ η Γιουνάιτεντ!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση των Αντουάν Γκριεζμάν και Σαούλ Νίγκεθ επιθυμεί να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τους «Times»! Μέχρι και 145 εκ. λίρες δίνουν για τους δύο άσους της Ατλέτικο Μαδρίτης οι «κόκκινοι διάβολοι»!



Για το «μπαμ» με Γκριεζμάν-Σαούλ η Γιουνάιτεντ!

Ένα άκρως ενδιαφέρον ρεπορτάζ δημοσιεύουν στο φύλλο της Κυριακής οι πάντα έγκυροι «Times».

Βάσει λοιπόν των όσων αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι... αποφασισμένη να προχωρήσει στην, ίσως, διπλή μεταγραφή της χρονιάς, κάνοντας δικό της τόσο τον Αντουάν Γκριεζμάν, όσο και τον Σαούλ Νίγκεθ!

Ο Γάλλος αστέρας αποτελεί διακαή «πόθο» του Ζοσέ Μουρίνιο, την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα... στεναχωρηθούν αν δουν τον Γουέιν Ρούνεϊ ν' αποχωρεί μετά το τέλος της σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που δεν αποτελεί βασική επιλογή του Πορτογάλου κόουτς.

Εκτός όμως από τον στράικερ των «ροχιμπλάνκος», πρόθεση του «Special One» είναι να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» και τον Ισπανό διεθνή μέσο, εκτιμώντας ότι θα... αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό το κέντρο της ομάδας του.

Και για τους δύο παίκτες, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 145 εκ. λιρών, με τον Μουρίνιο να είναι γνώστης των «διπλών» μεταγραφών, έχοντας φέρει το 2014 τους Ντιέγκο Κόστα και Φελίπε Λουίς, και πάλι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ 10 χρόνια πριν είχε κάνει κάτι ανάλογο με τους Πάουλο Φερέιρα και Ρικάρντο Καρβάλιο, από την Πόρτο.