Αντσελότι: «Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές»

Η πόρτα του Ρομάν Αμπράμοβιτς, θα χτυπήσει μόνο για τα… κάλαντα τον Γενάρη, αφού ο Κάρλο Αντσελότι, όπως τόνισε, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του και δεν πρόκειται να ζητήσει σημαντική μεταγραφική ενίσχυση από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου.



Αντσελότι: «Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές»

Ο Ιταλός τεχνικός των Πρωταθλητών Αγγλίας, γνωρίζει πως πλέον η ομάδα του βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για το λόγο αυτό, στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Νιούκαστλ, η νίκη είναι απαραίτητη για να δώσει συνέχεια στη συγκατοίκηση στην κορυφή. Πολλή κριτική έχει ασκηθεί στον Αντσελότι για τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ενόψει της δύσκολης συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Τσέλσι, αναλογιζόμενης της απουσίας των Τέρι, Λάμπαρντ, αλλά και αυτή του Άλεξ που αργά ή γρήγορα θα διαβεί την πόρτα του χειρουργείου. Ο Αντσελότι όμως, ήταν κατηγορηματικός:

«Δεν αντιμετωπίζουμε μακροχρόνια προβλήματα τραυματισμών. Δεν έχουμε ανάγκη από σημαντική ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Θα κοιτάξουμε τις περιπτώσεις των Λάμπαρντ, Τέρι και Άλεξ. Όταν δεν παρατηρείς στους ποδοσφαιριστές σου συμπτώματα τραυματισμών και απουσιών, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις μεταγραφές και να δαπανήσεις χρήματα». Επιπλέον, στάθηκε στην αποχώρηση του Ρικάρντο Καρβάλιο το φετινό καλοκαίρι, αφού επιθυμία των ανθρώπων των Λονδρέζων είναι: «να μην κρατάμε στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να είναι μαζί μας. Ο Ρικάρντο ήθελε να φύγει και αυτό έκανε».