Δυο ισοπαλίες με δύο χαμένες...

Ντέρμπι Κάουντι και Σέφιλντ Γουένσντεϊ ήρθαν ισόπαλες απέναντι σε Γουίγκαν και Πρέστον, σε μια ημέρα που το «Χ» κυριάρχησε, και έτσι η καθεμιά τους δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί με τον τρόπο της την γκέλα της άλλης...



Δυο ισοπαλίες με δύο χαμένες...

Η Ντέρμπι έμεινε στο 0-0 εντός έδρας την ώρα που η Γουένσντεϊ πήρε έναν δραματικό βαθμό με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι η πρώτη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την δεύτερη, ή ανάποδα, η δεύτερη να πάρει διαφορά ασφαλείας από την πρώτη στην 6η και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και 2-2 για της Μπάρνσλεϊ και Μπέρμιγχαμ (οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0), σπουδαίο διπλό στο «Μολινό» επί της Γουλβς η ΚΠΡ, η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από αρκετές γκέλες και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ουρά της βαθμολογίας (σ.σ αμφότερες εκτός επικίνδυνης ζώνης).

Χωρίς σκορ το... αδιάφορο Μπρέντφορντ-Νόριτς, που άρχισε στις 19:30.

Τα σημερινά (31/12) αποτελέσματα:

Χάντερσφιλντ-Μπλάκμπερν 1-1

Μπάρνσλεϊ-Μπέρμιγχαμ 2-2

Ντέρμπι-Γουίγκαν 0-0

Πρέστον-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1-1

Γουλβς-ΚΠΡ 1-2

Μπρέντφορντ-Νόριτς 0-0

Με περισσότερα παιχνίδια συνεχίστηκε και η αγωνιστική δράση στις μικρότερες κατηγορίες. Στην League One η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ συνέχισε ακάθεκτη και με το 4/4 πέρασε μόνη πρώτη, δεύτερη πέρασε η Μπόλτον επικρατώντας της μέχρι πρότινος κατόχου της θέσης, Σκάνθροπ, με σκορ 2-1. Στις θέσεις των πλέι οφ παρέμεινε η Σάουθεντ, αφού τόσο αυτή όσο και η Πίτερμπρο ήρθαν ισόπαλες.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νορθάμπτον 1-0

Σάουθεντ-Τσάρλτον 1-1

Μπόλτον-Σκάνθροπ 2-1

Μπράντφορντ-Μπέρι 1-1

Μπρίστολ Ρόβερς-Γουίμπλεντον 2-0

Φλίτγουντ-Όλνταμ 1-0

Όξφορντ-Γουόλσολ 0-0

Πίτερμπρο-Κόβεντρι 1-1

Στην League Two τώρα, η κατάσταση στις θέσεις που «καίνε» έμεινε αμετάβλητη, με τις Πλίμουθ-Καρλάιλ-Ντονκάστερ να μένουν στις θέσεις ανόδου (η τρίτη στην ουσία υποχώρησε μία θέση στην ισοβαθμία με την πλέον δεύτερη) και τις Πλίμουθ-Νιούπορτ να παραμένουν κάτω από την κόκκινη γραμμή.

Μάνσφιλντ-Ντονκάστερ 1-1

Λέιτον Όριεντ-Κέιμπριτζ 1π1

Κρου-Άκρινγκτον 0-1

Γκρίμσμπι-Μπλάκπουλ 0-0

Λούτον-Μπαρνέτ 3-1

Νιούπορτ-Έξετερ 1-4

Νοτς Κάουντι-Καρλάιλ 2-3

Πλίμουθ-Κρόουλι 2-0

Στίβενεϊτζ-Κόλτσεστερ 4-2