Χάου: «Πρόκληση τα συνεχόμενα ματς για εμάς

Για όλους και για όλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου για την «New Year's Eve» απέναντι στη Σουόνσι, μίλησε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου.



Χάου: «Πρόκληση τα συνεχόμενα ματς για εμάς

«Τα Χριστούγεννα ήταν δύσκολα. Ένα κακό αποτέλεσμα πάντα καταστρέφει τα πάντα, ακόμα και κοινωνικά. Νομίζω ότι τα παιδιά πέρασαν καλά παρόλα αυτά»

«Νομίζω ότι η ομάδα είναι καλή, αλλά έχουμε κάνει μεμονωμένα λάθη που μας έχουν κοστίσει. Χρειαζόμαστε να επιστρέψουμε και να γίνουμε πιο συμπαγής. Για τη συνέπειά μας έχει συζητηθεί εσωτερικά. Παίζουμε κόντρα σε κάποιες καλές ομάδες, αλλά κοιτάζουμε να βελτιωθούμε»

Ερωτηθείς για το τι κρατάει από το 2016, ο νεαρός τεχνικός δήλωσε:

«Η στιγμή της χρονιάς ήταν κατ' αρχήν η παραμονή μας στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν ήταν μία εύκολη σεζόν. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και για μένα προσωπικά, να δουλέψω στο να γίνω καλύτερο προπονητής».

Σχετικά με τις απουσίες που αναμένεται να έχει ενόψει του αγώνα με τη Σουόνσι, ανέφερε:

«Ο Μαρκ Πόου είναι εκτός με πρόβλημα στον δικέφαλο το οποίο το αποκόμισε κόντρα στη Σαουθάμπτον. Ο Λιούις Κουκ είναι εκτός, αλλά όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι. Ο Λιούις δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις, δουλεύει με την επιστημονική ομάδα του συλλόγου και δουλεύει πάνω στην φυσική του κατάσταση».

«Είναι μία περίοδος-κλειδί για εμάς, με τόσα πολλά παιχνίδια, σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι πρόκληση για ένα να επιλέξω μία ομάδα για τη Σουόνσι,με τον Ακέ να επιστρέφει, αλλά όπως είπα και πριν, έχουμε μία δυνατή ομάδα».