Ζλάταν: «Ο Ρονάλντο είχε φυσικό ταλέντο, ο Κριστιάνο όχι»

Τις ικανότητες του Ρονάλντο, που αποτέλεσε έμπνευση για τον ίδιο ώστε να φτάσει στο σημείο να είναι το... κτήνος που ξέρουμε, εξύμνησε για ακόμη μία φορά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος ήταν φυσικό ταλέντο εν αντιθέσει με τον «συνονόματό» του, Κριστιάνο.



Ζλάταν: «Ο Ρονάλντο είχε φυσικό ταλέντο, ο Κριστιάνο όχι»

«Νομίζω ότι ο Ρονάλτο, το Φαινόμενο, ήταν ο καλύτερος. Ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι είναι ποδόσφαιρο. Ό,τι και να έκανε ήταν σαν ουάου. Ο τρόπος που ντρίμπλαρε, ο τρόπος που έτρεχε.

Ο Ρονάλντο ήταν ταλέντο από τη φύση του, γεννήθηκε για να είναι αυτό που έφτασε να γίνει. Δεν ήταν κάτι που προπόνησε. Αυτός ο τύπος παίκτη δεν ήταν φτιαχτός, έτσι ήρθε στον κόσμο. Είναι μοναδικός.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι διαφορετικά γιατί όσα έχει πετύχει είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Δεν ήταν στην φύση του» σχολίασε ο Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου.

Φυσικά δεν είναι κρυφό ότι ο Ζλάταν λατρεύει τον Ρονάλντο, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το βίντεο με ΑΥΤΕΣ τις ματιές στην πρώτη τους συνάντηση στο χορτάρι: