Ξεκάθαρος ο Κλοπ για Τσάμπερλεϊν: «Ανοησίες... »

Μια και μόνο κουβέντα ήταν αρκετή από τον Γιούργκεν Κλοπ για τα σενάρια που ήθελαν τη Λίβερπουλ να «τσεκάρει» τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν. Απόλυτη διάψευση από τον Γερμανό, που τόνισε ότι είναι αβαντάζ για την ομάδα του το «Άνφιλντ», για το σημαντικό παιχνίδι με τη Σίτι.  



Ξεκάθαρος ο Κλοπ για Τσάμπερλεϊν: «Ανοησίες... »

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους «πολίτες», την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι πρώτες ερωτήσεις τις οποίες απηύθυναν οι εκπρόσωποι Τύπου προς τον κόουτς, αφορούσαν τα μεταγραφικά και δη το σενάριο που κυκλοφόρησε για τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν.

«Δεν συνηθίζω να μιλάω για ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, όμως θα κάνω μια εξαίρεση σε αυτή την περίπτωση. Ανοησίες...» ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Κλοπ που συνέχισε, λέγοντας: «Αν υπάρχει κάποιος παίκτης που θεωρούμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει, τότε θα κάνουμε κάτι. Όμως, πιστεύω ότι δεν θα είναι σημαντικός μήνας για εμάς ο Ιανουάριος».

Αναφορικά με το... ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ο τεχνικός της Λίβερπουλ ανέφερε:

«Είναι σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Υπάρχουν πολλά αβαντάζ σε αυτό το παιχνίδι και ένα από αυτά είναι πως παίζουμε στο Άνφιλντ. Όμως, η Σίτι είναι πολύ καλή ομάδα και θα μας ζορίσει πολύ. Ανυπομονώ γιατί πάντοτε μου αρέσει να παίζουμε κόντρα στους καλύτερους».

Παράλληλα, ο Κλοπ επιβεβαίωσε ότι ο Κουτίνιο δεν προλαβαίνει ούτε το παιχνίδι της 31ης του μηνός, αλλά ούτε και αυτό με τη Σάντερλαντ, στις 2 Ιανουαρίου.