«Άκυρο» σε Τσέλσι για Κεσιέ!

Αρνητική απάντηση εισέπραξε η Τσέλσι στην πρόταση ύψους 25εκατ. ευρώ που κατάθεσε στην Αταλάντα για την αγορά του Φρανκ Κεσιέ!  



«Άκυρο» σε Τσέλσι για Κεσιέ!

Την είδηση αποκάλυψε ο ατζέντης του 19χρονου μέσου, ο οποίος- αφού επιβεβαίωσε το… άκυρο της ιταλικής ομάδας στους Λονδρέζους- παραδέχτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες αγγλικές ομάδες για τον πελάτη του!

«Εκτός της Τσέλσι, τον θέλουν και οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να σας πω πόσο κοστίζει. Μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους νεαρούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο», το πρώτο σχόλιο του Τζορτζ Ατανιάνα, που πρόσθεσε:

«Το σημαντικότερο για εμάς, όμως, είναι το πλάνο που θα μας παρουσιάσουν οι ενδιαφερόμενοι και αν είναι το σωστό για εκείνον! Ο Κεσιέ είναι ακόμη πολύ μικρός, επομένως θα πρέπει να προσέξουμε πολύ την εξέλιξή του.

Η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε πολύ! Μιλάμε για μια σπουδαία ομάδα, όμως θα πρέπει να πάρουμε τον χρόνο μας προτού αποφασίσουμε. Δεν πρόκειται να εκβιάσουμε τίποτα αυτή την περίοδο, αφού ο παίκτης θα πάει με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κόπα Άφρικα».