Πάνω από δίμηνο εκτός ο Πίκφορντ!

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός που αποκόμισε στο γόνατο ο βασικός τερματοφύλακας της Σάντερλαντ, Τζόρνταν Πίκφορντ, στον αγώνα της «boxing day» (26/12) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς το χρονικό διάστημα της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από δύο μήνες. 



Πάνω από δίμηνο εκτός ο Πίκφορντ!

Ο 22χρονος γκολκίπερ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να προβεί σε κάποιες περαιτέρω εξετάσεις, ωστόσο, τα πρώτα ιατρικά τεστ, στα οποία υπεβλήθη, έδειξαν ότι θα απουσιάσει από τα γήπεδα για 8-10 εβδομάδες.

Αυτό φυσικά αποτελεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή των «μαυρόγατων», Ντέιβιντ Μόγιες,στον αγώνα που δίνει, προκειμένου να κρατήσει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, και είναι πολύ πιθανόν να εισηγηθεί στη διοίκηση του συλλόγου την απόκτηση ενός τερματοφύλακα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Έτσι, στο επόμενο και τελευταίο για το 2016 παιχνίδι εναντίον της Μπέρνλι (31/12) την επανεμφάνισή του κάτω από την εστία της Σάντερλαντ αναμένεται να πραγματοποιήσει ο μόλις για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος βασικός πορτιέρε, Ιταλός, Βίτο Μανόνε.