Κοσιελνί: «Δεν είμαστε 11 ή 18, αλλά 25 παίκτες»

Την εμπιστοσύνη του στο υλικό που διαθέτει η ομάδα του εξέφρασε ο αρχηγός της Άρσεναλ, Λοράν Κοσιελνί, ύστερα από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη (1-0) που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στη Γουέστ Μπρομ για την «boxing day» (26/12), καθώς δήλωσε ότι χρειάζεται όχι μόνο μία ενδεκάδα, αλλά 25 ποδοσφαιριστές για να πετύχουν οι Λονδρέζοι τους στόχους τους. 



Κοσιελνί: «Δεν είμαστε 11 ή 18, αλλά 25 παίκτες»

«Δεν είμαστε 11 ή 18, αλλά 25 παίκτες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Άρσεναλ θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της χρονιάς, εξαιτίας των τραυματισμών και των τιμωριών και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη για το σύλλογο», τόνισε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μετά την αναμέτρηση του «Έμιρεϊτς».

Φυσικά, ο 31χρονος σέντερ μπακ δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στον συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Ολιβιέ Ζιρού, το τέρμα του οποίου λίγα μόλις λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, έδωσε τη νίκη στην Άρσεναλ.

  «Ο Ολιβιέ ξεκίνησε από την αρχή και έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε στο γήπεδο. Πάλεψε και είναι καλό για αυτόν που έβαλε το νικητήριο γκολ. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη, επειδή την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε δύο παιχνίδια και θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες, κάτι που με τη Γουέστ Μπρομ αντίπαλο ήταν δύσκολο, μιας και είναι ομάδα με ποιότητα», είπε ο Κοσιελνί.