Πογκμπά-Ιμπραΐμοβιτς οι πιο εμπορικοί παίκτες

Στην κορυφή των πωλήσεων βρίσκονται οι φανέλες του Πολ Πογκμπά και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σύμφωνα με γνωστή ιστοσελίδα αθλητικών ειδών.  



Πογκμπά-Ιμπραΐμοβιτς οι πιο εμπορικοί παίκτες

Μια ποδοσφαιρική φανέλα αποτελεί πάντα καλή ιδέα όταν πρόκειται για χριστουγεννιάτικα δώρα. Ποιοι παίκτες όμως είναι αυτοί που πουλάνε περισσότερο; Τη λύση δίνει η Sports Direct, η οποία δημοσίευσε τις πιο δημοφιλείς επιλογές της φετινής σεζόν.

Η κορυφή της δεκάδας είναι κατακόκκινη, καθώς τις δύο πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν ο Πολ Πογκμπά και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Στη συνέχεια ακολουθούν ο Αλέξις Σάντσες και ο Μεσούτ Εζίλ της Άρσεναλ, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνει ο Φελίπε Κουτίνιο της Λίβερπουλ.

Η παρουσία όμως της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη δεκάδα δε σταματά εκεί, καθώς στην έκτη θέση βρίσκεται ο Νταβίντ Ντε Χέα, όντας ο μοναδικός τερματοφύλακας της λίστας. Στην έβδομη θέση των πωλήσεων κατατάσσεται ο Σαντιό Μανέ που το καλοκαίρι αποχώρησε από την Σαουθάμπτον για λογαριασμό της Λίβερπουλ και του Γιούργκεν Κλοπ.

Στην όγδοη και την ένατη θέση συναντώνται ο Ντιμίτρι Παγιέ της Γουέστ Χαμ και ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι. Τη δεκάδα κλείνει ένας ακόμα παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», ο Μάρκους Ράσφορντ, αποδεικνύοντας πως η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει ένα πανίσχυρο brand με τεράστια εμπορική αξία.