Άλαρνταϊς: «Από τις πιο σκοτεινές στιγμές μου»

Ως μία από τις πιο σκοτεινές στιγμές στην καριέρα του χαρακτήρισε το διάστημα μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας -εξαιτίας σκανδάλου- ο Σαμ Άλαρνταϊς.



Άλαρνταϊς: «Από τις πιο σκοτεινές στιγμές μου»

Ο Άγγλος τεχνικός, που μετά από μόλις ένα παιχνίδι απομακρύνθηκε λόγω βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα και μεταξύ άλλων τον ήθελε να δείχνει τρόπους για να παρακαμφθούν κανονισμοί της FA για τις μεταγραφές, ανέλαβε τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας μετά την απόλυση του Άλαν Πάρντιου.

Μιλώντας για τα όσα ακολούθησαν της δικής του απόλυσης, αλλά και την ευκαιρία που έχει να τα αφήσει όλα πίσω του, ο «Big Sam» ανέφερε:

«Οι πρώτες τέσσερις εβδομάδες ήταν από τις πιο σκοτεινές στιγμές στην καριέρα μου, ειδικά με τις πρώτες αντιδράσεις, τις οποίες βλέποντάς τες θα τις έλεγα τουλάχιστον υστερικές. Μιλάω για μένα, την γυναίκα και την οικογένειά μου. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου στο σχολείο. Αλλά ο χρόνος κυλά, ξεπερνάς τις αντιξοότητες και προχωράς. Το να προχωρήσω για μένα ήταν να δεχθώ αυτή τη δουλειά».