«Γουόκερ-Ρόουζ, οι καλύτεροι στην Πρέμιερ»!

Την άποψή του πως οι πλάγιοι μπακ της Τότεναμ, Κάιλ Γουόκερ (δεξιά) και Ντάνι Ρόουζ (αριστερά), αποτελούν το καλύτερο δίδυμο όλων των ομάδων του αγγλικού πρωταθλήματος, όσον αφορά τις αμυντικές πτέρυγες, εξέφρασε ο παλαίμαχος στόπερ των «σπιρουνιών», Τζόναθαν Γούντγκεϊτ.



«Γουόκερ-Ρόουζ, οι καλύτεροι στην Πρέμιερ»!

«Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο ζευγάρι δεξιού-αριστερού μπακ στην Πρέμιερ Λιγκ που να έχει τόσο καλή συνεργασία, όσο οι Κάιλ Γουόκερ και Ντάνι Ρόουζ αυτή τη στιγμή. Είναι οι καλύτεροι αναμφίβολα! Μπορώ να τους φανταστώ να παίζουν στην Εθνική Αγγλίας για πολύ καιρό», τόνισε ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός για τους δύο ποδοσφαιριστές και συνεχίζοντας να τους επαινεί, προσέθεσε:

«Αυτό δείχνει πόσο καλές αγορές έχει κάνει η Τότεναμ, αν ανατρέξουμε λίγα χρόνια πιο πίσω, όταν η πολιτική του συλλόγου ήταν να παίρνει νεαρούς, Άγγλους ποδοσφαιριστές. Ο Ντάνι και ο Κάιλ ήταν μέρη του σχεδίου αυτού, καθώς ήρθαν από Λιντς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα. Κοιτάξτε πόσο καλοί παίκτες είναι τώρα! Είναι πολύ γρήγοροι, ανεβοκατεβαίνουν το γήπεδο από τη μία περιοχή στην άλλη. Κάνουν πολύ δυνατά τάκλιν, βρίσκονται διαρκώς κοντά στους αντιπάλους και είναι επιθετικοί. Όσον αφορά την ηλικία τους, βρίσκονται στο απόγειο, και όπως επανέλαβα, δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις καλύτερο δίδυμο».