Κλοπ: «Γιατί στην Κίνα; Στην Ευρώπη είναι καλά τα λεφτά»

Κατηγορηματικά αντίθετος με την απόφαση «μεγάλων» ποδοσφαιριστών να πάνε στην Κίνα για να συνεχίσουν την καριέρα τους και να φουσκώσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς είναι ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ερωτηθείς αναφορικά με το μέλλον του Όσκαρ είπε πως οι επαγγελματίες θα έπρεπε να αισθάνονται ικανοποιημένοι στην Ευρώπη.



Κλοπ: «Γιατί στην Κίνα; Στην Ευρώπη είναι καλά τα λεφτά»

«Ξέρω συλλόγους στην υπόλοιπη Ευρώπη που σκέφτονται παρόμοια πράγματα για την Αγγλία. Σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά και αυτό θα έπρεπε να είναι αρκετό, ειδικά για τους παίκτες. Τώρα η Κίνα δεν αποτελεί μέρος που να θες να παίξεις και ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει παίκτες είναι τα λεφτά.

Εάν κάποιος ποδοσφαιριστής αποφασίσει να πάει εκεί δεν μπορείς να τον κρατήσεις εδώ. Νομίζω πως όσοι είναι κοντά στον Όσκαρ είναι χαρούμενοι με την απόφασή του. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν άλλο για τα χρήματα. Δεν έχω ιδέα γιατί παίρνονται τέτοιου είδους αποφάσεις, αλλά για μένα δεν υπάρχει επιλογή. Ίσως πάω για διακοπές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επιλογή για μένα» σχολίασε ο Γερμανός κόουτς της Λίβερπουλ.