Φίλαν: «Στόχος μας οι νίκες»

Ζητούμενο για τη Χαλ είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, όπως αποκάλυψε ο Μάικ Φίλαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα (26/12) απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.



Φίλαν: «Στόχος μας οι νίκες»

Την Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχεται η Χαλ στην Boxing Day και ο Μάικ Φίλαν τονίζει πως οι «τίγρεις» θα μπούν χωρίς πίεση στο γήπεδο, ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως είναι ευχαριστημένος για την απόδοση της ομάδας του στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Παρά το γεγονός πως η Χαλ τελικά ηττήθηκε στο Λονδίνο με 0-1, ο 54χρονος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του.

«Το μόνο αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα. Η απόδοσή μας ήταν  εκπληκτική, αλλά δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Οι παίκτες ξεκουράστηκαν αλλά όλοι προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Στόχος μας είναι οι νίκες. Το να βάζεις στόχο απλά να κερδίσεις βαθμούς είναι ότι χειρότερο και προσθέτει πίεση. Για αυτό εμείς δεν θα βάλουμε πίεση στους εαυτούς μας και έτσι μπορούμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε αναλυτικά ο Φίλαν, ενόψει της Χριστουγεννιάτικης αναμέτρησης κόντρα στους «πολίτες».