Μουρίνιο: «Δύσκολο να φτάσουμε την… αμυντική Τσέλσι»

Σχεδόν ακατόρθωτη χαρακτήρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο την κάλυψη της βαθμολογικής διαφοράς των 13 βαθμών που χωρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πρωτοπόρο Τσέλσι.



Μουρίνιο: «Δύσκολο να φτάσουμε την… αμυντική Τσέλσι»

Στην αμυντική προσήλωση με την οποία παρουσιάζεται στα παιχνίδια της η ομάδα του Αντόνιο Κόντε στάθηκε μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο του «Sky Sports» ο Πορτογάλος τεχνικός, τονίζοντας πως η αγωνιστική συμπεριφορά των «μπλε» καθιστά δύσκολη την ανατροπή της σημερινής εικόνας στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να παραδεχτούμε πως είναι δύσκολο να καλύψουμε τη διαφορά που μας χωρίζει με την Τσέλσι. Δεν είναι μόνο οι 13 βαθμοί αλλά και η αμυντική φιλοσοφία της ομάδας του Κόντε που δυσκολεύει αυτό το εγχείρημα»

«Πετυχαίνουν ένα γκολ και κερδίζουν. Αμύνονται πολύ και είναι καλοί σε αυτό. Προηγούνται στο σκορ και στη συνέχεια οι αλλαγές που κάνουν στοχεύουν στην θωράκιση των μετόπισθεν. Δεν ενδιαφέρονται για το τι θα πει ή τι θα σκεφτεί ο κόσμος. Το μόνο που θέλουν είναι να κερδίζουν και για το λόγο αυτό δεν θεωρώ πιθανό να χάσουν πολλούς βαθμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος»