Το «εφιαλτικό» 2016 του Πάρντιου!

Είναι μερικές φορές που οι αριθμοί όντως λένε την αλήθεια και προετοιμάζουν το έδαφος για τις μελλοντικές εξελίξεις! Όπως και στην περίπτωση του Άλαν Πάρντιου, ο οποίος ενημερώθηκε για την απόλυσή του από την Κρίσταλ Πάλας, τελειώνοντας τη χρονιά με τους χειρότερους αριθμούς από όλους τους συλλόγους στις τέσσερις πρώτες επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας.  



Το «εφιαλτικό» 2016 του Πάρντιου!

Βλέποντας κανείς τον φετινό «κατήφορο» της Κρίσταλ Πάλας θεωρούσε… μαθηματικά βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα προέκυπτε θέμα Πάρντιου. Λίγοι, όμως, γνωρίζουν- ή καλύτερα, συνδέουν την απόφαση των διοικούντων να δείξουν την πόρτα της εξόδου και με το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν!

Η αλήθεια είναι πως το… πέπλο της συμμετοχής στον τελικό Κυπέλλου κάλυψε για τα καλά τις ατέλειες του έμπειρου κόουτς, που λίγο έλειψε να κοστίσουν στην ομάδα την προηγούμενη περίοδο.

Αρκεί κανείς να δει τους αριθμούς των «αετών» σε όλο το 2016… Από το δεύτερο μισό, λοιπόν, της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 έως και σήμερα, η Κρίσταλ Πάλας είναι η χειρότερη ομάδα- από άποψη συγκομιδής βαθμών- από ΟΛΕΣ των τεσσάρων πρώτων κατηγοριών της Αγγλίας! Με μόλις 6 νίκες, 8 ισοπαλίες και 22 ήττες σε 36 ματς της Πρέμιερ Λιγκ, η Πάλας μάζεψε μόλις 26 πόντους! Μέσος όρος, δηλαδή, 0.72 πόντοι ανά ματς!!

Με λίγα λόγια, η διοίκηση του… τα'χε μαζεμένα! Σαφώς και η φετινή αποκαρδιωτική εικόνα έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο, αλλά σίγουρα συνυπολογίστηκαν και τα αρνητικά αποτελέσματα από τα πέρσι! 

Παρακάτω, οι σύλλογοι που ακολουθούν τους «αετούς»: