Χιούζ: «Ξαφνιάστηκα με την πώληση του Άλεν»

Για την μεταγραφή του Τζο Άλεν από τη Λίβερπουλ στη Στόουκ το περασμένο καλοκαίρι μίλησε ο προπονητής των «potters», Μαρκ Χιούζ, τονίζοντας παράλληλα την απορία του για το πώς οι «κόκκινοι» επέτρεψαν την φυγή του Ουαλού, μετά τις καλές του εμφανίσεις στο Euro 2016.



Χιούζ: «Ξαφνιάστηκα με την πώληση του Άλεν»

O Tζο Άλεν συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις με την φανέλα της Στόουκ την τρέχουσα περίοδο (έχει πέντε γκολ σε 18 εμφανίσεις μέχρι τώρα), κάτι που ευχαριστεί ιδιαίτερα τον συμπατριώτη του και προπονητή του πλέον, Μαρκ Χιούζ, ο οποίος δηλώνει μεγάλος ποδοσφαιρικά θαυμαστής του.

«Θαύμαζα τον Τζο Άλεν εδώ και πάρα πολύ καιρό, και προφανώς η περίοδος του στο 'Άνφιλντ' ήταν απογοητευτική για εκείνον», δήλωσε ο Μαρκ Χιούζ, και συνέχισε λέγοντας:

«Εκπλαγήκαμε αρκετά από το ότι η Λίβερπουλ τον άφηνε να φύγει μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας, αλλά νομίζω πως είχαν άλλες επιλογές σε προτεραιότητα που επέτρεψαν στον Τζο να αποχωρήσει. Ήταν χαρούμενοι για το deal αυτό, όπως και εμείς φυσικά. Αν κοιτάξεις τις εμφανίσεις του από τότε που ήρθε στη Στόουκ, είναι εκπληκτικές».

Η Στόουκ φιλοξενείται από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» στις 27 του μήνα, και η προσωρινή επιστροφή του Άλεν στο «σπίτι» της παλιάς του ομάδας ίσως να μην είναι αδιάφορη για αυτόν, κατά τον Χιούζ: «Θεωρώ πως ο Τζο θα θέλει να τα πάει καλά όταν θα επιστρέψει εκεί, είναι φυσικό αυτό. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα πάντως, γνωρίζω πως η αξία του αναγνωρίζεται τόσο από τους οπαδούς όσο και από τους άλλους ποδοσφαιριστές. Πολλοί φίλαθλοι εξέφρασαν την έκπληξη τους όταν έφυγε και θα περίμενα για εκείνον μια αξιοθαύμαστη υποδοχή στις 27/12».