Πρόταση της Γουέστ Μπρομ για Σναϊντερλέν

Χειροπιαστό ενδιαφέρον έδειξε για τον αμυντικό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μόργκαν Σναϊντερλέν, η Γουέστ Μπρομ, καθώς, σύμφωνα με γνωστό βρετανικό Μέσο, οι «μπάγκις» φέρεται να προσέφεραν το ποσό των 18 εκατομμυρίων λιρών στους «κόκκινους διαβόλους» για την αγορά του παίκτη.



Πρόταση της Γουέστ Μπρομ για Σναϊντερλέν

Ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά σίριαλ του χειμώνα αναμένεται να αποτελέσει ο Γάλλος διεθνής χαφ, μιας και από τη στιγμή που ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, έδειξε ξεκάθαρα πως δεν τον υπολογίζει (8 συμμετοχές σε Αγγλία και Ευρώπη, τις περισσότερες ως αλλαγή), δεν είναι λίγες οι ομάδες σε Πρέμιερ Λιγκ και Ευρώπη γενικότερα που έχουν εκφράσει τη θέληση να εντάξουν τον 27χρονο ποδοσφαιριστή στο δυναμικό τους.

Αυτή, ωστόσο, φαίνεται πως είναι η πρώτη μέχρι στιγμής φορά που κάποιος σύλλογος περνάει από το στάδιο του απλού ενδιαφέροντος στην... πραγματική κίνηση, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση μεταγραφής του.

Ο Σναϊντερλέν δεσμεύεται με συμβόλαιο στο «Ολντ Τράφορντ» μέχρι και τον Ιούνιο του 2019, ενώ στην πόλη του Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ αφίχθη το καλοκαίρι του 2014, όταν και αποκτήθηκε από τη Σαουθάμπτον αντί του ποσού των 24 εκατομμυρίων λιρών.