Κάραγκερ: «Αποκάλυψη ο Κόντε»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αντόνιο Κόντε ο Τζέιμι Κάραγκερ, χαρακτηρίζοντάς τον «αποκάλυψη» της φετινής Τσέλσι.  



Κάραγκερ: «Αποκάλυψη ο Κόντε»

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν τηλεοπτικός σχολιαστής του «Sky Sports», εκφράζει την άποψη πως ο Ιταλός τεχνικός είναι η αιτία που η Τσέλσι φέτος έχει αλλάξει προς το καλύτερο, χωρίς να θυμίζει πια την εικόνα της περσινής σεζόν.

Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό για τον Κάραγκερ, είναι η απόφαση του Κόντε να αλλάξει τη διάταξη της Τσέλσι σε 3-4-3. Οι 11 συνεχόμενες νίκες των «μπλε» με αυτό το σχήμα το αποδεικνύουν, έχοντας φέρει πια τους «μπλε» του Λονδίνου στην κορυφή της βαθμολογίας, έξι βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Λίβερπουλ.

«Η αλλαγή στο σχηματισμό είναι όλη η διαφορά. Παίρνει πολλά περισσότερα από κάποιους παίκτες. Μιλάμε συνεχώς για τον Πεπ και αν έχει εγκλιματιστεί στην Πρέμιερ, ούτε ο Κόντε όμως ήταν εδώ ξανά. Το να είσαι στην κορυφή ενός τόσο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η αποκάλυψη της φετινής σεζόν»τόνισε ο Κάραγκερ.