Ζέσους: «Απέρριψα μεγαλύτερες προτάσεις για χάρη του Πεπ»

Ισχυρότερες οικονομικά προτάσεις από αυτή της Μάντσεστερ Σίτι απέρριψε για χάρη του Πεπ Γκουαρντιόλα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πολιτών», Γκάμπριελ Ζέσους.



Ζέσους: «Απέρριψα μεγαλύτερες προτάσεις για χάρη του Πεπ»

Ο 19χρονος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «FourFourTwo», αποκαλύπτοντας τους λόγους που επέλεξε την Αγγλία και το Μάντσεστερ για να συνεχίσει την καριέρα του μετά από την παρουσία του στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και την Παλμέιρας.

«Πολλές ομάδες εξέφρασαν ενδιαφέρον να με αποκτήσουν, χωρίς να θέλω να τις ονοματίσω. Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από συζήτηση με τον ατζέντη μου αλλά και την οικογένειά μου και δεν επέλεξα την ομάδα που μου παρείχε τα περισσότερα χρήματα. Συνυπολόγισα κι άλλα πράγματα πριν αποφασίσω και είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου.

Ένας από τους κύριους λόγους που επέλεξα τη Σίτι είναι ο Γκουαρντιόλα. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, και είμαι πολύ περήφανος που του αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι. Αυτό βέβαια δεν μου αρκεί αφού πρέπει να αποδείξω στον αγωνιστικό χώρο πως η επιλογή του ήταν απόλυτα σωστή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος.