Ροντρίγκεζ: «Σημαντικό και για την οικογένειά μου»

Ιδιαίτερη σημασία είχαν τα δύο τέρματα που σημείωσε ο επιθετικός της Σαουθάμπτον, Τζέι Ροντρίγκεζ, απέναντι στην Μπόρνμουθ, όπως δήλωσε ο παίκτης, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του, η οποία του συμπαραστεκόταν καθΆ όλη την περίοδο που προσπαθούσε να επανέλθει από τους απανωτούς τραυματισμούς του.



Ροντρίγκεζ: «Σημαντικό και για την οικογένειά μου»

«Ήταν σημαντικό για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Πέρασαν μαζί μου όλη αυτή την εμπειρία με τους τραυματισμούς, ήταν σαν να αποτελούσαν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας και το να τους το ξεπληρώσω κατά κάποιο τρόπο με μία νίκη αποτελεί ένα πολυ όμορφο συναίσθημα», δήλωσε ο ¶γγλος φορ ύστερα από τη νίκη των «Αγίων» στο «Βιτάλιτι Στέιντιουμ» και αναφορικά με την κούραση της τελευταίας εβδομάδας από τους συνεχείς αγώνες, συμπλήρωσε:

«Δώσαμε πάρα πολλά παιχνίδια, ταξιδέψαμε πολύ και αυτό είναι αρκετά ζόρικο, ειδικά για πολλούς παίκτες που το βίωσαν για πρώτη φορά, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Θα είναι, επομένως, καλό να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από τους αγώνες, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να βάλουμε τα κεφάλια κάτω, ώστε να εξακολουθούμε να βελτιωνόμαστε».