Άδικη η ήττα για τον Κούμαν

Tην απογοήτευση του για την ήττα της Έβερτον από τη Λίβερπουλ (0-1) που ήρθε με άδικο τρόπο για τον ίδιο, εξέφρασε στις δηλώσεις του ο προπονητής των «μπλε», Ρόναλντ Κούμαν.



Άδικη η ήττα για τον Κούμαν

«Πιστεύω πως ήταν μια πολύ καλή ομαδική εμφάνιση, ήταν τα καλύτερα πρώτα 45 λεπτά. Δείξαμε έντονη επιθετική διάθεση. Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης δυσκολευτήκαμε περισσότερο. Οι αλλαγές της Λίβερπουλ είχαν μεγάλη επίδραση στο τελικό σκορ. Δεν είχαμε την ανάλογη κατοχή της μπάλας μετά την ανάπαυλα. Η ομάδα δεν άξιζε να χάσει τον αγώνα. Αν πετύχεις γκολ τότε αυτόματα ανεβαίνεις ψυχολογικά. Τα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων το έκαναν ακόμα δυσκολότερο», σχολίασε ο Ολλανδός.

«Αν μπορώ να πω κάτι για τον διαιτητή, είναι γιατί έδωσε στον Κόουλμαν την κίτρινη κάρτα και όχι στον Ντέγιαν Λόβρεν; O Λόβρεν είχε ήδη μια (σ.σ. εννοώντας το περιστατικό της μεταξύ τους συμπλοκής στο δεύτερο ημίχρονο).

Ο Μπάρκλεϊ μάλλον ήταν τυχερός, θα έπρεπε πιθανώς να έχε αποβληθεί», ανέφερε στο τέλος για το σκληρό μαρκάρισμα του παίκτη των «ζαχαρωτών» πάνω στον Χέντερσον.