Το σύνθημα για… επίθεση έδωσε ο Κούμαν!

Όπως ακριβώς συνέβη στη νίκη επί της Άρσεναλ την προηγούμενη Τρίτη, έτσι και σήμερα, στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ (22.00),  ο Ρόναλντ Κούμαν θέλει να δει από τους παίκτες της Έβερτον το ανάλογο πάθος και την ίδια επιθετική διάθεση κόντρα στη Λίβερπουλ!



Το σύνθημα για… επίθεση έδωσε ο Κούμαν!

«Γνωρίζουμε πως η Λίβερπουλ διαφέρει αγωνιστικά από την Άρσεναλ, είναι ομάδα με καλύτερη φυσική κατάσταση και πιο επιθετική. Για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα χρειάζεται να δείξουμε στα στοιχεία που είχαμε την περασμένη Τρίτη (στη νίκη της Άρσεναλ με 2-1).

Xρειάζεται να αναλύσεις τον αντίπαλο σου και εμείς είχαμε επίγνωση για την Άρσεναλ. Προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχουν δυσκολίες όταν το παιχνίδι έχει δυνατές ‘μάχες’ και το δείξαμε αυτό. Δεν ήμασταν καλοί στα πρώτα 20 λεπτά, είχαμε όμως μια καλή αντίδραση και έτσι πρέπει να αγωνίζεσαι.

Έχουμε την ανάγκη να είμαστε πιο επιθετικοί επειδή τα πάντα δεν έχουν να κάνουν με την τεχνική κατάρτιση και την ποιότητα των παικτών, αλλά με την πίστη και την αντίδραση που βγάζεις στο γήπεδο για να βάλεις δυσκολίες στον αντίπαλο», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός εν αναμονή της κρίσιμης αποψινής αναμέτρησης στο «Γκούντισον Παρκ».