Μανέ: «Koιτάμε το κάθε παιχνίδι μας, όχι την Τσέλσι»

Στο γεγονός πως η Λίβερπουλ δεν πρέπει να παρασυρθεί στην «κούρσα» του τίτλου από την πρωτοπόρο Τσέλσι αλλά στο να κοιτάει το κάθε παιχνίδι της ξεχωριστά, αρχής γενομένης από το αυριανό με την Έβερτον, στάθηκε ο Σαντιό Μανέ.



Μανέ: «Koιτάμε το κάθε παιχνίδι μας, όχι την Τσέλσι»

«Θεωρώ πως έχουμε κάποια απόσταση από την Τσέλσι, αλλά όλοι ξέρουμε πως όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Για μας, το σημαντικότερο είναι να μην σκεφτόμαστε τώρα που βρίσκονται αυτοί και να εστιάσουμε στους εαυτούς μας, προχωρώντας παιχνίδι με παιχνίδι. Να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους αγώνες μας μέχρι το τέλος της χρονιάς», ήταν τα λόγια του Σαντιό Μανέ για το κυνήγι του πρωταθλήματος, στο οποίο η Τσέλσι μέχρι στιγμής φαίνεται να παίρνει κεφάλι (έχοντας το υπέρ της +7 έναντι της 2ης Μάντσεστερ Σίτι).

Αυτό βέβαια δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την 3η μέχρι στιγμής στη βαθμολογία (με ένα ματς λιγότερο όμως) Λίβερπουλ, η οποία χρειάζεται να κοιτάζει πάντα το επόμενο παιχνίδι και μόνο, σύμφωνα με τον 25χρονο εξτρέμ.

«Στην Πρέμιερ Λιγκ έχεις την εντύπωση πως σχεδόν όλα (τα παιχνίδια) είναι ίδια, και αυτό με την Έβερτον είναι αρκετά δύσκολο ματς. Έχουμε την ποιότητα για να νικήσουμε πάντως κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα, οπότε δεν ξέρω γιατί να μην μπορούμε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε», σχολίασε ο Σενεγαλέζος σχετικά με το ερχόμενο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.